Verse series op Netflix: De top 5 van week 47, 2023

DDavid Meijer 26 november 2023 16:16

Het weekend is begonnen en dat betekent een verse lading series op Netflix. Van Scandinavische krimi tot spelshows en bejubelde cartoons, we zetten de beste nieuwe toevoegingen van week 47 voor je op een rij.

Nieuwe krimi en spelshow op Netflix

Fans van Scandinavische misdaaddrama's kunnen in hun handen wrijven: met 'En helt vanlig familj' heeft Netflix een gloednieuwe serie in dit genre aan het aanbod toegevoegd. Deze week verscheen ook 'Squid Game: The Challenge', een uitdagende spelshow die voor veel opschudding zal zorgen. Beide series zijn sinds deze week te bekijken op Netflix.

Bekijk hier de trailer van 'En helt vanlig familj':

Bekijk hier de trailer van 'Squid Game: The Challenge':

Wie zei dat tekenfilms alleen voor kinderen zijn? Netflix heeft deze week een reeks bejubelde cartoons toegevoegd aan het aanbod. Van de avontuurlijke 'Steven Universe' tot de iconische 'Looney Tunes', er is voor iedere animatieliefhebber wel wat te vinden.

Intro's van 'Steven universe':

Verse seizoenen van geliefde series

Naast nieuwe series zijn er ook gloednieuwe seizoenen van bestaande series verschenen op Netflix. Bijvoorbeeld het eerste seizoen van de serie 'My Demon'. Dit spannende drama rond een demon en een ijzige erfgename lijkt absoluut het bekijken waard

Bekijk de trailer van 'My Demon': https://www.youtube.com/watch?v=D-bAfFqvxZg

Afbeelding: 'My Demon', TMDb

Meer artikelen