Verwachte Marvel- en DC-films en series in 2024

DDavid Meijer 17 december 2023 09:48

In 2024 wordt er weer een hele reeks aan Marvel- en DC-films en series uitgebracht. De meningen zijn verdeeld over naar welke het meeste uitgekeken wordt. Zijn het Deadpool 3, X-Men '97, Joker 2 of toch The Penguin?

Gemengde meningen over superheldenfilms en -series

Marvel- en DC-fans wereldwijd hebben hun meningen geuit over naar welke films en series ze het meeste uitkijken in 2024. De favorieten lijken te variëren van Deadpool 3 en X-Men '97 tot Joker 2 en The Penguin. Ook is er een aanzienlijk aantal fans dat de andere producties als 'middelmatig' en 'niet zo boeiend' beschouwt. Het belooft inderdad een gemengd jaar te zijn voor superhelden-liefhebbers, met zowel hoogte- als dieptepunten.

  1. Deadpool 3
  2. Joker: Folie à Deux
  3. Echo
  4. The Penguin
  5. X-Men '97
  6. Venom 3
  7. Agatha: Darkhold Diaries
  8. Madame Web
  9. Kraven the Hunter

Er wordt gevreesd dat sommige films en series de hype niet waar kunnen maken, met name Joker 2, dat volgens sommigen 'niet in de buurt zal komen van de boxoffice-resultaten van het eerste deel'. Er zijn ook bedenkingen over de kwaliteit van The Penguin en of dit de toon zal kunnen zetten die fans willen zien.

2024: Belangrijk jaar voor de Mutants

Met Deadpool 3 en X-Men '97 in de pijplijn wordt 2024 een potentieel groot jaar. Fans kijken uit naar deze releases en hopen dat ze de franchise op een positieve manier zullen beïnvloeden.

Afbeelding: 'Joker: Folie à Deux', TMDB

Meer artikelen