Verwachte releasedatum onthuld voor 'Game of Thrones'-spin-off 'The Hedge Knight'

RRoos Verhoeven 25 februari 2024 15:01

De details van de release van de langverwachte 'Game of Thrones'-spin-off, 'The Hedge Knight', zijn nu bekend. De serie, genaamd 'A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight', zal eind 2025 op HBO Max verschijnen.

Opnames 'The Hedge Knight' starten dit jaar

Fans van Game of Thrones kunnen uitkijken naar de spin-off 'A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight'. HBO Max heeft bekend gemaakt dat de opnames later dit jaar van start gaan. De serie zal naar verwachting eind 2025 op het platform verschijnen. Het belooft een fascinerende reis naar het mysterieuze land van Westeros te worden, vol met avontuur en intrigerende personages.

Volgens David Zaslav, CEO van Warner Bros. Discovery, is de kans groot dat er jaarlijks een nieuwe 'Game of Thrones'-gerelateerde serie zal worden uitgebracht. Als de plannen doorgaan en zowel 'House of the Dragon' als 'The Hedge Knight' hun seizoenen binnen een jaar afronden, kunnen fans van de franchise zich verheugen op een jaarlijkse dosis Westeros. Dit nieuws is bijzonder opwindend voor fans van de serie die uitkijken naar nieuwe afleveringen en verhalen in de geliefde fantasywereld.

https://twitter.com/CultureCrave/status/1761057861545902111

'The Hedge Knight': een kijkje in het verleden

Het verhaal van 'The Hedge Knight' komt uit de pen van George R.R. Martin, gebaseerd op zijn boekenreeks Dunk and Egg. Het speelt zich af in de tijd voordat de gebeurtenissen in 'Game of Thrones' plaatsvonden, toen de Targaryens nog over Westeros heersten en de herinnering aan de laatste draak nog vers in het geheugen stond van de bewoners. Het biedt de kijkers een unieke kans om de wereld van 'Game of Thrones' vanuit een nieuw perspectief te bekijken en meer over de geschiedenis van Westeros te ontdekken.

Meer artikelen