Vikings-ster Travis Fimmel steelt de show in actiethriller 'Kandahar' op Netflix

RRoos Verhoeven 18 december 2023 10:31

In de Netflix thriller Kandahar (2023) speelt Gerard Butler de hoofdrol, maar het is Vikings-acteur Travis Fimmel die de meeste indruk maakt op kijkers. Hoewel de film zelf ook geprezen wordt zijn het vooral de verrassende optredens van Fimmel waar de kijkers lovend op reageren.

Travis Fimmel schittert in Kandahar

Travis Fimmel, die voora bekend is van zijn rol in de serie Vikings, speelt een belangrijke rol in de nieuwe actiethriller Kandahar die sinds kort op Netflix te zien is. Hoewel Gerard Butler de hoofdrol speelt in de film, zijn het vooral de scènes met Fimmel die kijkers verrast en enthousiast maakt. De acteur ontvangt veel lof voor zijn acteerwerk in de film.

Kandahar: de moeite waard dankzij Fimmel

De algemene consensus onder kijkers is dat Kandahar een film is die het bekijken waard is. Echter, het is Travis Fimmel die volgens hen de ware ster van de film is. Zijn optreden in de film wordt gezien als een 'leuke verrassing' en kijkers uiten de wens om hem in meer rollen te zien sinds zijn optreden in Vikings.

https://twitter.com/TylerMoreland12/status/1729205446802874450

Gerard Butler speelt in Kandahar de rol van Tom Harris, een undercover CIA-agent die in het Midden-Oosten werkt. Zijn geheime missie wordt echter blootgelegd door een lek in de intelligentie, waardoor hij en zijn vertaler hun weg moeten vinden uit de woestijn naar het extractiepunt Kandahar in Afghanistan.

Afbeelding: 'Kandahar', TMDB

Meer artikelen