Vin Diesel bevestigt einde van 'Fast & Furious', belooft een 'Grand Finale'

KKees van den Berg 24 februari 2024 17:24

Acteur en producent Vin Diesel kondigt op Instagram aan dat de langlopende filmreeks 'Fast & Furious' ten einde komt. Diesel, die onlangs nog verwikkeld was in een rechtszaak rondom beschuldigingen van seksueel geweld, belooft fans een 'grand finale'.

Einde van 'Fast & Furious'-franchise

De ster en producent van 'Fast and the Furious', Vin Diesel, bracht fans via Instagram op de hoogte van de volgende aflevering van de franchise, bekend als 'Fast Xi'. Deze film markeert waarschijnlijk het einde van de langlopende serie, in ieder geval voor Diesel. De acteur, die onlangs nog betrokken was bij een rechtszaak na beschuldigingen van seksueel geweld door een voormalige assistent, belooft zijn fans een grootse finale.

Beschuldigingen tegen Vin Diesel

Diesel begint zich weer te mengen onder het publiek na een rechtszaak die in december tegen hem werd aangespannen door een voormalige assistent. De assistent beschuldigde hem van seksueel geweld. Diesel heeft deze aantijgingen ontkend. Ondanks deze persoonlijke tegenslagen blijft Diesel zich inzetten voor de 'Fast & Furious'-franchise en belooft hij de fans een passend einde.

https://www.instagram.com/p/C3tPRSdSsxv/

In zijn Instagram-post bedankt Diesel alle fans voor hun enthousiasme en passie, die volgens hem de drijvende kracht waren achter hun creatieve reis. Het succes en de evolutie van de 'Fast & Furious'-franchise is volgens Diesel te danken aan de unieke impact van de betrokkenheid van de fans. Hij noemt de 'grand finale' niet alleen een afsluiting, maar ook een viering van de ongelofelijke 'familie' die ze samen hebben opgebouwd.

Meer artikelen