Wanneer komt 'Avatar: The Last Airbender' seizoen 2 op Netflix (releasedatum)?

DDavid Meijer 28 februari 2024 10:55

Het door velen naar uitgekeken seizoen 2 van 'Avatar: The Last Airbender' zou in de maak kunnen zijn bij Netflix. Maar de vraag blijft, wanneer zal deze op Netflix verschijnen? Eerste inschattingen suggereren eind 2025 of 2026.

Is er een vervolg gepland voor Avatar: The Last Airbender?

Netflix heeft het populaire verhaal van Avatar: The Last Airbender overgenomen en is bezig met het produceren van een serie. Na jaren van productie zijn de verwachtingen enorm hoog. Fans vragen zich af of er een vervolg zal zijn op de serie, en zo ja, wanneer het tweede seizoen op Netflix zal verschijnen.

Het verhaal van Avatar: The Last Airbender volgt Aang en zijn vrienden op hun reis om de balans tussen verschillende volken en naties te bewaren. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is de serie niet gebaseerd op een stripboek of manga, maar was het oorspronkelijk bedoeld als een animatieserie.

Hoge productiekosten en verwachtingen voor seizoen 2

Met elke aflevering kostend rond de vijftien miljoen euro, zijn de kosten en verwachtingen voor een tweede seizoen van Avatar: The Last Airbender hoog. Als Netflix besluit om een tweede seizoen te maken, is het waarschijnlijk dat er minstens een jaar, zo niet twee jaar, zal verstrijken voordat het seizoen beschikbaar is voor het publiek.

Releasedatum voor Avatar: The Last Airbender seizoen 2

De meest realistische schatting voor de release van het tweede seizoen van Avatar: The Last Airbender is eind 2025 of 2026. Om op de hoogte te blijven van de release datum, kun je je abonneren op de nieuwsbrief.

Afbeelding: 'Avatar: The Last Airbender', TMDB

Meer artikelen