Wanneer komt DC's 'Batman: The Brave and The Bold'-reboot nu echt?

RRoos Verhoeven 24 november 2023 17:48

De langverwachte reboot van 'Batman: The Brave and The Bold' van DC Studios lijkt er voorlopig niet te gaan komen, volgens een recente update van James Gunn. Wat zijn de plannen en de toekomst van het DC Universe?

Geen haast met de reboot

Het was een teleurstellende aankondiging voor de fans van DC's Batman: The Brave and The Bold. James Gunn, een sleutelfiguur in de DC Universe-reboot, gaf aan dat het project voorlopig op de lange baan geschoven wordt. Gunn bevestigde onlangs op Instagram dat DC Studios zelfs nog geen script heeft voor de reboot. Dit wijst erop dat de fans nog wat langer moeten wachten om Damian Wayne op het grote scherm te zien.

Focus van Muschietti en geduld van DC Studios

Na een update dat Andy Muschietti, de regisseur van de film, zich voornamelijk zou gaan richten op de prequel van It, 'Welcome To Derry', na de stakingen in Hollywood, komt er dus ook het nieuws dat de reboot van Batman: The Brave and The Bold niet wordt overhaast. Dit is een goede zaak gezien het de film de kans geeft om op eigen kracht te staan en zijn eigen weg te vinden.

De toekomstvisie van het DC Universe

James Gunn en Peter Safran onthulden hun visie voor het DC Universe aan journalisten. Die visie omvat onder andere vaste scripts, ruimte voor flexibiliteit en een verhaallijn die door verschillende media heen loopt. Dat betekent dat er elementen uit vorige DC-regimes kunnen terugkeren, wat een totale reboot overbodig maakt. Het lijkt erop dat Gunn en Safran een acht tot tienjarig plan hebben voor het DC Universe.

De toekomst van het DC Universe blijft spannend en onvoorspelbaar. Wie zal er verschijnen in de nieuwe DCU? Enkel Gunn en Safran hebben de antwoorden.

Meer artikelen