Wat is er nieuw te zien op Netflix van 20-26 november (week 46)?

KKees van den Berg 19 november 2023 15:14

Van 20 tot 26 november voegt Netflix een aantal nieuwe films en tv-shows toe aan het platform. Van de animatiefilm Leo tot de Turkse romantisch-drama film Last Call For Istanbul, er is voor elk wat wils.

Nieuwe releases op Netflix

Netflix voegt tussen 20 en 26 november een aantal nieuwe releases toe, waaronder de animatiefilm Leo, de Turkse romantische dramafilm Last Call For Istanbul en de realitygame-serie Squid Game: The Challenge. Deze nieuwe toevoegingen bieden een breed scala aan genres en stijlen, wat zorgt voor een gevarieerd aanbod voor alle kijkers.

Leo: Een geanimeerde familiekomedie

Vanaf 21 november kun je op Netflix de animatiefilm Leo bekijken. Deze film is een coming-of-age verhaal over het laatste jaar van de basisschool, verteld vanuit het perspectief van de gelijknamige hagedis, die ook het klassenhuisdier is. Met stemmen van bekende namen zoals Adam Sandler en Bill Burr is deze film een must-see voor liefhebbers van geanimeerde familiekomedies.

Trailer: https://www.filmvandaag.nl/film/131418-leo

Squid Game: The Challenge

Op 22 november wordt de realitygame-serie Squid Game: The Challenge aan Netflix toegevoegd. Deze serie, die gebaseerd is op de populaire Zuid-Koreaanse thriller-dramaserie Squid Game, zet 456 spelers op de proef en beloont de winnaar met een geldprijs van $4.56 miljoen. Zeker een aanrader voor fans van het genre!

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=__IAFvcxRwM

Last Call For Istanbul: Een Turks romantisch drama

Op 24 november wordt de Turkse romantische dramafilm Last Call For Istanbul aan Netflix toegevoegd. De film vertelt het verhaal van twee getrouwde mensen die elkaar op een vliegveld ontmoeten en een onvergetelijke nacht vol opwinding, verlangen en verleiding in New York beleven. Een must-see voor liefhebbers van romantisch drama.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=KlQo-S7TZ3I

Afbeelding: 'Squid Game: The Challenge', TMDb

Meer artikelen