Wat komt er in januari 2024 naar Netflix?

DDavid Meijer 15 december 2023 18:06

Januari is altijd een interessante maan din streamingland. Ben jij ook benieuwd naar de nieuwe films, series en documentaires die in januari 2024 naar Netflix komen? Hier vind je de volledige lijst met alle titels die je de komende maand kunt verwachten.

1 januari: Een veelbelovende start

De eerste dag van het nieuwe jaar begint met een knaller op Netflix. Op 1 januari zijn er tal van nieuwe series en documentaires te zien, waaronder 'Bitconned', 'Fool Me Once' en 'You Are What You Eat: A Twin Experiment'.

Bitconned

Fool Me Once

4 januari: Nieuwe series en films

Op 4 januari komt er meer nieuw materiaal naar Netflix. 'Boy Swallows Universe' en 'The Brothers Sun' zijn twee series die zeker de moeite waard zijn om op te letten. Bovendien komt de film 'La sociedad de la nieve' uit, een veelbelovende nieuwe toevoeging aan de catalogus van Netflix-films. Zorg ervoor dat je deze titels toevoegt aan je kijklijst!

Boy Swallows Universe

The Brothers Sun

La sociedad de la nieve (Society of the Snow)

Rest van januari: Diverse releases

De rest van januari brengt een reeks van diverse titels naar Netflix. Fans van de documentaire 'Break Point' kunnen uitkijken naar het tweede seizoen dat op de 10e debuteert, terwijl de serie 'Champion' en 'Sonic Prime Chapter 3' op de 11e worden uitgebracht.

Laatste helft januari: Spannende releases

De laatste helft van de maand zit ook vol met veelbelovende releases. Op 19 januari komt het tweede seizoen van 'Love on the Spectrum U.S.' uit, gevolgd door de serie 'Sejak ' ('Captivating the King') de volgende dag. De maand wordt afgesloten met releases zoals 'Baby Bandito' en 'The Seven Deadly Sins: Four Knights of the Apocalypse: Part 1' op de 31e.

Afbeelding: 'Bitconned', TMDB

Meer artikelen