Wat komt er nieuw op Netflix van 27 november tot 3 december?

KKees van den Berg 27 november 2023 14:40

De nieuwe releases op Netflix van 27 november tot 3 december omvatten o.a. de tweede helft van seizoen 5 van 'Virgin River' en de familiekomedie 'Family Switch' van McG. Deze reeks nieuwe content biedt voor elk wat wils, of je nu houdt van romantische drama's of komedie.

Laatste afleveringen 'Virgin River' seizoen 5

Vanaf 30 november kunnen kijkers de laatste twee afleveringen van seizoen 5 van 'Virgin River' streamen, die samen het tweede deel van het seizoen vormen. In dit tweede deel gaat Mel Munroe, gespeeld door Alexandra Breckenridge, op zoek naar haar biologische vader nadat ze van haar zus heeft vernomen over de affaire van hun moeder met een andere man uit Virgin River. Ondertussen nemen de inwoners van het stadje deel aan de jaarlijkse kerstboomversieringswedstrijd.

Bekijk hier de trailer van de kerstspecials van 'Virgin River':

Familiekomedie 'Family Switch' te streamen

Ook op 30 november kunnen kijkers de familiekomedie 'Family Switch' bekijken, geregisseerd door McG en met Jennifer Garner en Emma Myers in de hoofdrollen. Deze film is gebaseerd op het kinderboek 'Bedtime for Mommy' van Amy Krouse Rosenthal en belooft een hartverwarmende kijkervaring voor het hele gezin.

Bekijk hier de trailer van 'Family Switch':

Daarnaast is o.a. vanaf morgen de scifi-thriller '57 Seconds' te zien, 4 nieuwe aflevering van 'Squid Game: The Challende' vanaf 29 november en een aantal kerstfilms vanaf 1 december. Bekijk hier het hele te verwachten aanbod:

https://www.filmvandaag.nl/video-on-demand/netflix/binnenkort-op-netflix

Afbeelding: 'Family Switch', TMDb

Meer artikelen