Will Smith bevestigt: 'I Am Legend 2' in de maak

RRoos Verhoeven 4 december 2023 14:58

Will Smith heeft een update gegeven over de status van 'I Am Legend 2'. De acteur bevestigde dat er nog steeds vooruitgang wordt geboekt aan het vervolg van de sciencefictionfilm uit 2007.

Vervolg 'I Am Legend' bevestigd

De geruchten over een vervolg op de populaire sciencefictionfilm 'I Am Legend' blijven circuleren. Hoofdrolspeler Will Smith heeft deze geruchten bevestigd tijdens een gesprekssessie op het Red Sea International Film Festival in Saoedi-Arabië. Hij liet weten dat het script net is binnengekomen en dat zijn co-ster, Michael B. Jordan, er ook nog steeds bij zal zijn. De originele film die uitgebracht werd in 2007, was een groot succes en fans wachten met smart op het vervolg.

In de originele film wordt de wereld geteisterd door een plaag die het grootste deel van de mensheid doodt of in bloeddorstige monsters verandert. Smith speelt de rol van Robert Neville, de enige immuun-overlevende in een dystopisch New York City. Hoewel zijn personage aan het einde van de film sterft, onthult Smith dat er een alternatief einde op de DVD-extra's staat waarin zijn personage overleeft. Dit betekent dat het verhaal in deze alternatieve wereld verder kan gaan in het vervolg.

Regisseur Francis Lawrence keert terug

Regisseur Francis Lawrence die verantwoordelijk was voor de originele film van $150 miljoen die wereldwijd $585 miljoen opbracht heeft ook bevestigd dat 'I Am Legend 2' een van zijn lopende projecten is. Hij onthulde dit tijdens de promotie van de 'Hunger Games'-prequel. Naast de 'I Am Legend 2' werkt Lawrence ook aan 'Constantine 2' en een bewerking van Stephen King's 'The Long Walk'.

Meer artikelen