Will Smith hint naar 'I Am Legend 2' met Michael B. Jordan

DDavid Meijer 19 mei 2024 09:39

Hollywood-sterren Will Smith en Michael B. Jordan zouden naar verluidt samen op het scherm verschijnen in de langverwachte sequel van de post-apocalyptische film 'I Am Legend'. Smith heeft recentelijk hints gedropt over de vooruitgang van deze sequel.

Will Smith praat over I Am Legend 2

Tijdens een gesprek met Entertainment Tonight over de zeer verwachte vervolgfilm van de post-apocalyptische film uit 2007, onthulde Smith dat hij en Michael B. Jordan 'een paar weken samen hadden ongeveer een maand geleden'. Smith voegde eraan toe dat het er goed uitziet en dat ze enkele solide ideeën hebben.

Het verhaal van de originele I Am Legend

Het originele 'I Am Legend', gebaseerd op de gelijknamige roman van Richard Matheson uit 1954, introduceerde ons aan het personage van Robert Neville, gespeeld door Smith. Neville is een wetenschapper en de enige overlevende in een post-apocalyptische wereld waar een ziekte mensen heeft veranderd in zombie-achtige wezens die vooral 's nachts tevoorschijn komen.

Bekendmaking van de hoofdrollen in de sequel

In maart 2022 werd bekend dat Smith en Jordan beide een rol zouden spelen in de nieuwe film en ook betrokken zouden zijn bij de productie ervan. Smith bevestigde dit nieuws op zijn Instagram-account met een foto van een verlaten straat, waarbij hij Jordan in het midden van de afbeelding tagde.

Smith legde uit dat het idee voor de sequel zo goed was, dat hij het niet kon laten liggen. Hoewel er nog geen details over het script zijn vrijgegeven, vertelde scenarioschrijver Akiva Goldsman aan Deadline in februari 2023 dat de nieuwe film 'een paar decennia later dan de eerste zal beginnen'.

Goldsman gaf ook aan dat de nieuwe film trouwer zou zijn aan het originele boek van Matheson. Dit suggereert dat fans van het boek mogelijk kunnen verwachten meer elementen van het bronmateriaal in de film te zien.

Meer artikelen