Winnaar 'Squid Game: The Challenge' heeft haar prijs van $4.56 miljoen nog niet ontvangen

KKees van den Berg 11 december 2023 12:42

De winnaar van 'Squid Game: The Challenge', Mai Whelan, wacht tien maanden na de opnames nog steeds op haar enorme prijzengeld. Ze beweert nog geen cent te hebben ontvangen.

Wachten op het prijzengeld

Mai Whelan beweert tien maanden na de opnames nog geen cent van het prijzengeld te hebben ontvangen. In een interview met de Times vergeleek ze zichzelf met Tom Cruise in Jerry Maguire: 'Show me the money!' roepend terwijl ze bevestigde dat ze het geld nog steeds niet had ontvangen.

Onzekerheid over de uitbetaling

Het is onduidelijk waarom Whelan het geld nog niet heeft ontvangen. Netflix zit uiteraard niet verlegen om geld dus naar verwachting zal het geld er binnenkort wel komen aangezien de finale van de serie pas afgelopen woensdag werd uitgezonden.

Veel fans van de serie vroegen zich af of Mai een deel van haar prijzengeld zou delen met andere deelnemers, waaronder de runner-up, Phil Cain. Het blijkt echter dat het contract dat door de spelers is ondertekend hen verbiedt het geld te delen.

Ondanks dat ze haar prijzengeld nog niet heeft ontvangen vertelde Mai aan de Times dat ze al wat uitgaven heeft gedaan voor het finale-evenement van Netflix, waaronder een nieuwe knipbeurt, Jimmy Choo schoenen en een Ralph Lauren-jurk. Keuzes waarvan ze zegt dat ze er nog steeds spijt van heeft.

Plannen voor het prijzengeld

Als ze haar prijzengeld van $4,560,000 ontvangt plant Mai om een huis te kopen waar ze kan rusten en te doneren aan zaken die haar na aan het hart liggen - inclusief het milieu.

Afbeelding: 'Squid Game: The Challenge', TMDB

Meer artikelen