'Wolfs': het langverwachte weerzien van George Clooney en Brad Pitt

KKees van den Berg 29 mei 2024 16:50

George Clooney en Brad Pitt die samen schitterden in de 'Ocean's'-trilogie, staan na 16 jaar weer samen voor de camera in de film 'Wolfs'. De eerste trailer wordt woensdag verwacht.

Spannende teaser voor 'Wolfs' uitgebracht

De langverwachte hereniging op het scherm tussen George Clooney en Brad Pitt staat op het punt te gebeuren. De twee sterren bundelen hun krachten in 'Wolfs', hun eerste gezamenlijke film in 16 jaar. Ter vooruitblik op de trailer heeft Apple TV+ een teaser van 30 seconden uitgebracht waarin Clooney en Pitt te zien zijn in een intense, stille autorit. Fans zitten al lange tijd te wachten op dit weerzien, en de verwachting is dat de film hoge ogen gaat gooien.

In 'Wolfs' spelen de 63-jarige George Clooney en 60-jarige Brad Pitt twee fixers die voor dezelfde klus zijn ingehuurd. Dit markeert een spannende terugkeer naar het scherm voor het duo, die sinds 'Burn After Reading' uit 2008 niet meer samen in een film hebben gespeeld. Voordat ze in deze film speelden, waren ze goede vrienden in het echte leven en speelden ze samen in de iconische 'Ocean's'-filmtrilogie. Dit weerzien op het scherm is een traktatie voor fans van deze succesvolle acteurs en hun vorige gezamenlijke werken.

De regie van 'Wolfs' is in handen van Jon Watts, die na bijna een decennium eindelijk weer eens een film maakt die niet verbonden is met de 'Spider-Man' franchise. Watts, die bekendheid vergaarde als de regisseur van alle drie de door Tom Holland geleide 'Spider-Man' films, waaronder de meest recente 'No Way Home' uit 2021, zet zijn talenten nu in op een totaal ander genre. Voordat hij bekend werd met de 'Spider-Man' films, maakte hij naam met de regie van de Kevin Bacon thriller 'Cop Car'. Dit belooft een spannende nieuwe draai aan Watts' indrukwekkende filmografie.

Mogelijk vervolg op 'Wolfs' in de maak

George Clooney liet in een interview met Deadline vorig jaar doorschemeren dat er al wordt gesproken over een mogelijk vervolg op 'Wolfs'. 'Het was een fantastische opname en Jon is een buitengewoon getalenteerde man die enorm geniet van wat hij doet,' vertelde Clooney. 'We hebben ontzettend veel plezier gehad tijdens de opnames en de film is fantastisch. Het was een genot om weer met Brad te werken en we hebben een geweldige tijd gehad.' Deze uitspraken doen de fans al dromen van een vervolg op 'Wolfs'.

'Wolfs' verschijnt op 20 september

Het langverwachte weerzien van George Clooney en Brad Pitt op het grote scherm in 'Wolfs' staat gepland voor 20 september in de Verengide Staten. Of en wanneer de film in Nederland in de bioscoop te zien is, is nog niet bekend. Later wordt de film sowieso ook in Nederland op Apple TV+ uitgebracht. Met de reünie van dit iconische duo en het regietalent van Jon Watts belooft deze film een must-see te worden voor filmfans over de hele wereld.

Meer artikelen