Wyatt Russell deelt spannende details over de aankomende Thunderbolts-film

DDavid Meijer 16 december 2023 13:51

Acteur Wyatt Russell heeft tijdens een podcast intrigerende details onthuld over de aankomende Marvel-film 'Thunderbolts', waaronder zijn lof voor actrice Florence Pugh en hints over een 'zeer interessant' verhaal.

Opnames Thunderbolts nog niet gestart

Tijdens een interview met Josh Horowitz op de Happy Sad Confused podcast sprak Russell samen met zijn vader Kurt over de aankomende Marvel-film Thunderbolts die wordt geregisseerd door Jake Schreier. Russell bevestigde dat de opnames voor de film nog niet zijn begonnen hoewel er bijna 14 keer eerder pogingen zijn gedaan.

Russell gaf aan dat hij het eindscript van de film nog niet heeft kunnen lezen maar hij er wel vertrouwen in heeft dat het eindresultaat goed zal zijn. Hoewel er momenteel veel commentaar is op de recente Marvel-films gelooft hij sterk in het team dat voor Thunderbolts is samengesteld.

Lovende woorden voor medecastleden en regisseur

Russell had lovende woorden voor zijn medespelers. Hij sprak zijn waardering uit voor Florence Pugh die hij als een van zijn favoriete actrices beschouwt. Bovendien sprak hij met veel genoegen over Sebastian Stan en David Harbor. Ook regisseur Jake Schreier kreeg complimenten van Russell. Hij liet weten dat hij Schreier zeer goed kent en zeker weet dat hij zijn best zal doen om een interessante en unieke film te maken.

Thunderbolts breekt met Marvel-traditie

Volgens Russell zal Thunderbolts niet de typische Marvel-film zijn zoals we die in het verleden hebben gezien. Hij zei dat hij delen van het verhaal kent en hoe het verhaal werkt, maar kon er niet meer details over geven. Hij hoopt dat Marvel-fans zullen kijken en zeggen: 'Dit is eens iets anders'. De aanpak is volgens hem nu dan ook meer om 'echt aan het werk te gaan en een goede Marvel-film te maken'.

De release van Thunderbolts staat momenteel gepland voor 24 juli 2025. Met de belofte van een 'niet-standaard' Marvel-ervaring en een sterke cast achter de schermen, kijken wij in ieder geval uit naar de film.

Meer artikelen