Wyatt Russell onthult: 'Thunderbolts' gaat verder dan de standaard Marvel-film

RRoos Verhoeven 2 december 2023 13:46

Acteur Wyatt Russell heeft in een nieuw interview met MTV enkele interessante uitspraken gedaan over de aankomende Marvel-film 'Thunderbolts'. Volgens Russell zal de film verder gaan dan de typische Marvel-standaard, met een unieke invalshoek en een indrukwekkende cast.

Thunderbolts: geen typische Marvel-film

Wyatt Russell, bekend van zijn rol als US Agent in de serie 'The Falcon and the Winter Soldier', heeft in een interview met MTV onthuld dat de aankomende Marvel-film 'Thunderbolts' geen standaard Marvel-project zal zijn. Hoewel hij nog niet het volledige script heeft gelezen is hij zeer enthousiast over de visie van regisseur Jake Schreier voor de film en de unieke manier waarop de film zal worden gepresenteerd.

Verwacht het onverwachte in Thunderbolts

Volgens Russell zal de film een verrassende en interessante wending nemen. Hij heeft delen van het script gelezen en is enthousiast over hoe het verhaal zich zal ontvouwen. Hij kan echter geen details delen over de exacte plot van de film. Russell benadrukte dat 'Thunderbolts' niet alleen vermakelijk zal zijn, maar ook anders dan wat je van een Marvel-film zou verwachten.

Naast Russell zal de film ook een aantal andere grote namen in de cast bevatten. Sebastian Stan (Winter Soldier), Florence Pugh (Yelena Belova), David Harbour (Red Guardian), Hannah John-Kamen (Ghost), Olga Kurylenko (Taskmaster) en Steven Yeun (Sentry) zullen allemaal deel uitmaken van de sterrencast. De film had oorspronkelijk in 2024 moeten uitkomen, maar de productie is vertraagd en de film zal nu pas in juli 2025 gaan verschijnen.

Afbeelding: 'Thunderbolts', TMDB

Meer artikelen