‘Young Royals’-acteur Malte Gardinger tekent bij United Agents terwijl finale seizoen nadert

RRoos Verhoeven 12 februari 2024 09:12

Malte Gardinger, bekend van de Netflix-hit 'Young Royals', heeft zich aangesloten bij United Agents in het Verenigd Koninkrijk. De serie waarin Gardinger de rol van Årnäs speelt staat op het punt zijn laatste seizoen te lanceren.

Gardinger tekent bij United Agents

Malte Gardinger is bekend van zijn rol in de populaire Netflix-serie 'Young Royals', waar hij Årnäs speelt, een lid van een edele familie en een schoolhoofd. Gardinger tekende vorig jaar stilzwijgend voor vertegenwoordiging bij United Agents in het Verenigd Koninkrijk, na twee succesvolle seizoenen van de serie.

Laatste seizoen Young Royals komt eraan

De fans van 'Young Royals' kijken reikhalzend uit naar de wereldwijde release van het derde en laatste seizoen op 11 maart. De serie, geproduceerd door Nexiko voor Netflix Zweden, heeft een aanzienlijke schare fans opgebouwd en heeft hoge verwachtingen voor het laatste seizoen.

'Young Royals' heeft veel lof gekregen voor de manier waarop het tieners portretteert en is de meest bekeken originele serie op Netflix Zweden. De serie heeft ook internationaal succes gehad en stond in de top 10 in verschillende andere landen. In 2022 schoof de serie de concurrentie aan de kant door zowel de prijs voor Beste Jeugddrama als Serie van het Jaar te winnen bij de prestigieuze Kristallen Awards.

Toegewijde fanbase van 'Young Royals'

De serie, geregisseerd door Rojda Sekersöz, heeft een opmerkelijk toegewijde en actieve fanbase. De fans van de serie hebben sociale media overspoeld met memes en theorieën over de personages, wat getuigt van de populariteit van de serie en de betrokkenheid van de kijkers.

Gardinger maakte zijn filmdebuut op 14-jarige leeftijd in de Zweedse familiefavoriet 'The Anderssons Rock the Mountains'. Zijn carrière nam een vlucht toen hij in 2016 de hoofdrol speelde in de korte film '#Will', die gaat over cyberpesten en geestelijke gezondheid. De film werd zeer goed ontvangen en won verschillende prijzen.

Meer artikelen