YouTube-sensatie Sidemen krijgt documentaire op Netflix

RRoos Verhoeven 3 februari 2024 18:13

In een verrassende wending heeft de Britse YouTube-sensatie The Sidemen hun eigen plek op het wereldwijde streamingpodium van Netflix bemachtigd. Verwacht een interessante mix van humor, kameraadschap en wellicht een paar verrassingen.

Sidemen maakt Netflix-debuut

De groep Sidemen, bestaande uit de online persoonlijkheden KSI, Miniminter, Zerkaa, TBJZL, Behzinga, Vikkstar123, en W2S, heeft in een verrassende wending hun eigen documentaireserie op Netflix aangekondigd. De serie, getiteld 'The Sidemen Story', zal op Valentijnsdag in première gaan. Met deze aankondiging betreden zij een nieuw hoofdstuk en bevestigen zij hun status als digitale influencers die zich niet alleen tot YouTube beperken.

https://twitter.com/NetflixUK/status/1752442419700793768

De sprong van YouTube naar Netflix

Deze onverwachte sprong van YouTube naar Netflix markeert het begin van een nieuw tijdperk voor de Sidemen. Het mysterieuze voorproefje dat ze op social media deelden, liet fans al in afwachting. Het bekende Sidemen-logo veranderde naadloos in het iconische Netflix-symbool, begeleid door het herkenbare 'tudum'-geluidseffect. De overstap naar Netflix opent nieuwe mogelijkheden voor de groep en belooft een fris perspectief op hun reis buiten de grenzen van hun YouTube-kanaal.

Nu ze zich aansluiten bij de rangen van influencers in de streamingwereld staat het Netflix-debuut van The Sidemen klaar om wereldwijd publiek te gaan vermaken. Verwacht een intrigerende mix van humor, kameraadschap en wellicht een paar verrassingen. Terwijl de details over de serie nog gehuld zijn in mysterie, biedt de verhuizing naar Netflix de groep ongekende mogelijkheden.

Afbeelding: 'The Sidemen Show', TMDB

Meer artikelen