Zac Efron mogelijk in gesprek met Marvel Studios voor mysterieuze rol

KKees van den Berg 17 mei 2024 13:56

Er gaan al jaren geruchten dat acteur Zac Efron in gesprek zou zijn met Marvel Studios voor een nog onbekende rol. Men speculeert over de mogelijke personages die hij zou kunnen spelen.

Zac Efron volgt mogelijk Chris Pine

De geruchtenmolen draait al jaren over de mogelijkheid dat Zac Efron een rol zal aannemen in een toekomstige Marvel-film. Fans vergelijken deze mogelijke stap met die van Chris Pine, die een belangrijke rol speelde in de Wonder Woman-films van DC. Efron zou een soortgelijke route kunnen volgen en een prominente rol in het Marvel Universum op zich kunnen nemen.

Sommige fans denken dat Zac Efron perfect zou zijn geweest voor de rol van Johnny Storm, oftewel de Human Torch. Maar nu hij inmiddels wat ouder is, staat deze casting ter discussie. Toch zijn er nog steeds mogelijkheden, zoals de rollen van Cyclops of Angel, als Marvel kiest voor een oudere versie van deze personages in toekomstige projecten.

Het is een opvallende trend in Hollywood: bijna elke acteur lijkt tegenwoordig een rol te hebben in een superheldenfilm van Marvel of DC. Volgens sommige schattingen heeft al 75% van de Hollywood-sterren op zijn minst één keer in een comicbookfilm gespeeld. Met deze trend in gedachten, lijkt het bijna onvermijdelijk dat Zac Efron uiteindelijk ook zal verschijnen in een Marvel of DC-film.

Meerdere rollen mogelijk voor Efron

Hoewel sommige fans blijven vasthouden aan het idee van Efron als Cyclops, komen er ook andere potentieel interessante rollen naar voren. Sommigen suggereren dat hij een goede Simon Williams/Wonder Man of Adam Warlock zou kunnen zijn, als die rollen nog niet bezet waren. Als Marvel kiest voor een oudere versie van het personage Bobby Drake/Iceman, zou Efron daar ook een goede kandidaat voor kunnen zijn.

Zac Efron als Nova?

Een andere mogelijke rol voor Efron in het Marvel Universum zou die van Richard Rider, beter bekend als Nova, kunnen zijn. Nova is een lid van het intergalactische politiekorps Nova Corps, en zijn krachten en verhaallijn zouden een interessante dynamiek kunnen bieden voor Efron's acteercapaciteiten.

Afbeelding: 'Down to Earth with Zac Efron', TMDB

Meer artikelen