Zac Efron ontvangt ster op Hollywood Walk of Fame en eert Matthew Perry tijdens ceremonie

RRoos Verhoeven 15 december 2023 16:19

Bekend acteur en zanger Zac Efron heeft zijn eigen ster gekregen op de beroemde Hollywood Walk of Fame. Tijdens de ceremonie nam Efron de tijd om de recent overleden Matthew Perry te eren met wie hij samen in twee films speelde.

Efron eert Matthew Perry tijdens ceremonie

Efron gaf tijdens zijn toespraak te kennen dat hij zeer dankbaar is voor de invloed die Perry op zijn carrière had. Ze speelden samen in de films '17 Again' en 'Immediate Family'. Volgens Efron heeft Perry hem enorm gemotiveerd en hielp hij hem naar het volgende niveau van zijn carrière.

De ster van Efron is de 2767ste ster op de Hollywood Walk of Fame en staat in de categorie Motion Pictures. De ster werd onthuld op 6426 Hollywood Boulevard. Ana Martinez, de producent van de Hollywood Walk of Fame, gaf in een persverklaring aan zeer blij te zijn om de getalenteerde Zac Efron te eren.

De nieuwste film van Efron, 'The Iron Claw', vertelt het waargebeurde en tragische verhaal van de Von Erich-broers, die bekendheid vergaarden in de wereld van professioneel worstelen. In de film die op 21 december in de bioscoop verschijnt speelt Efron de rol van Kevin Von Erich. Zijn mede-acteur, Jeremy Allen White, was aanwezig bij de onthulling van Efrons ster en prees zijn talenten zowel als acteur als persoon.

Onderzoek naar dood Matthew Perry nog gaande

Matthew Perry, die wereldberoemd werd door zijn rol in de populaire serie 'Friends', werd op 24 oktober dood gevonden in zijn huis in Los Angeles. Hij was 54 jaar oud. Het onderzoek naar de doodsoorzaak van Perry is nog gaande en is nog niet vastgesteld.

Afbeelding: 'Down to Earth with Zac Efron', TMDB

Meer artikelen