Zal Josh Brolin te zien zijn in 'Deadpool & Wolverine'?

RRoos Verhoeven 20 februari 2024 15:37

Josh Brolin, bekend van zijn rollen in Marvel-films, geeft eindelijk antwoord op de vraag of hij te zien zal zijn in Deadpool & Wolverine. Zijn mysterieuze antwoord maakt de fans nieuwsgierig.

Het mysterieuze antwoord van Josh Brolin

Josh Brolin, beroemd om zijn rollen als Cable en Thanos in de Marvel Universe, heeft de fans in verwarring gebracht met zijn cryptische antwoord op de vraag of hij in de nieuwe Deadpool & Wolverine film te zien zal zijn. Zijn 'misschien' antwoord, nadat hij eerder ontkende dat hij in de film zit, heeft de fans in spanning gelaten. De mogelijkheid blijft open dat Brolin als Cable en/of Thanos te zien kan zijn in deze langverwachte sequel.

Brolin's lof voor de Russo Brothers

Josh Brolin heeft veel lof voor de Russo Brothers, de regisseurs van 'Avengers: Infinity War' en 'Avengers: Endgame'. Volgens Brolin hebben ze hem enorm geholpen in het vormgeven van zijn rol als Thanos in deze films. Ze hadden volgens Brolin een sterke visie en wisten precies hoe ze zijn personage wilden neerzetten. Dit heeft geresulteerd in een gedenkwaardige en overtuigende vertolking van de beruchte Marvel-schurk.

Brolin in Deadpool & Wolverine?

Hoewel Josh Brolin eerst ontkende dat hij in Deadpool & Wolverine zou verschijnen, blijft de mogelijkheid bestaan. Theoretisch gezien zou Brolin als Cable en/of Thanos kunnen verschijnen in de film. Met Deadpool die officieel deel uitmaakt van het Marvel Cinematic Universe in zijn derde filmavontuur, bestaat technisch gezien de mogelijkheid dat één van Brolin's antagonistische personages in de film kan verschijnen. Fans wachten in spanning af.

Josh Brolin heeft het geluk gehad dat hij twee iconische personages uit de Marvel Comics mocht vertolken: de tijdreizende mutant Cable en de met de Infinity Gauntlet zwaaiende Thanos. Beide rollen zijn memorabel en hebben een sterke indruk achtergelaten bij de fans. Brolin vermeldt dat het moeilijker was om Cable tot leven te brengen op het grote scherm in Deadpool 2, terwijl hij het proces van het tot leven brengen van Thanos op het zilveren scherm als een geweldige ervaring beschouwt.

Afbeelding: 'Deadpool & Wolverine', TMDB

Meer artikelen