Zendaya schittert in de nieuwe trailer van 'Challengers'

KKees van den Berg 22 februari 2024 12:01

De nieuwe trailer van 'Challengers', een film van Luca Guadagnino met Zendaya in de hoofdrol, is uit. De film, vol met intriges en spanningen op en naast de tennisbaan, belooft veel goeds.

Zendaya in twee grote rollen in 2023

Zendaya, de veelzijdige actrice, zal in 2023 twee grote rollen op zich nemen. Ze zal haar rol als Chani in 'Dune: Part Two' opnieuw vertolken, en ze zal schitteren in Luca Guadagnino's sportdrama 'Challengers'. Fans moeten niet lang wachten na 'Dune: Part Two' voor ze Zendaya weer op het grote scherm zien in 'Challengers'.

'Challengers' trailer toont liefdesdriehoek

De eerste trailer van 'Challengers' presenteert Zendaya als een rijzende Grand Slam tennis kampioene die verstrikt raakt in een liefdesdriehoek met twee andere spelers. Deze rollen worden vertolkt door 'The Crown' ster Josh O'Connor en Steven Spielberg's 'West Side Story' doorbraak Mike Faist. Dit allemaal gebeurt nadat haar carrière ontspoord is door een vreselijk ongeluk.

'Challengers' is een origineel, seksueel geladen drama gericht op volwassenen. De film is een unieke kans om te zien hoe veelbelovende jonge acteurs hun talent tonen. Het wordt geregisseerd door Luca Guadagnino, een filmmaker die keer op keer fascineert met zijn nieuwe projecten.

'Challengers' komt uit in 2024

Luca Guadagnino zal 'Challengers' regisseren vanuit een script van Justin Kuritzkes. De verwachtingen zijn hoog voor wat dit artistieke powerkoppel teweeg kan brengen. 'Challengers' zal op 25 april 2024 in de bioscopen verschijnen.

Afbeelding: 'Challengers', TMDB

Meer artikelen