Zoë Kravitz maakt regiedebuut met 'Blink Twice' met Channing Tatum

DDavid Meijer 28 januari 2024 10:56

Zoë Kravitz maakt haar regiedebuut met de spannende thriller 'Blink Twice'. De film met in de hoofdrollen Channing Tatum en Naomi Ackie wordt wereldwijd uitgebracht door Amazon MGM Studios en moet vanaf 22 augustus in de bioscopen te zien gaan zijn.

Wereldwijde release van 'Blink Twice'

Zoë Kravitz, bekend als actrice in diverse Hollywood-blockbusters, maakt haar regiedebuut met de suspense thriller 'Blink Twice'. De film, eerder bekend onder de naam 'Pussy Island', wordt wereldwijd uitgebracht door Amazon MGM Studios. Zoë heeft niet alleen de regie in handen, maar heeft ook meegeschreven aan het script. Filmfanaten kunnen 'Blink Twice' vanaf 22 augustus in de bioscoop bekijken.

Het intrigerende plot van 'Blink Twice'

Het verhaal van 'Blink Twice' draait om tech-miljardair Slater King, gespeeld door Channing Tatum, die cocktailserveerster Frida (Naomi Ackie) ontmoet tijdens zijn fondsenwervingsgala. King nodigt Frida uit om met hem en zijn vrienden mee te gaan op een droomvakantie naar zijn privé-eiland. De idyllische locatie blijkt echter niet zo paradijselijk als gedacht wanneer vreemde dingen beginnen te gebeuren en Frida haar realiteit in twijfel trekt.

Sterrencast in 'Blink Twice'

'Blink Twice' heeft een indrukwekkende cast met naast Channing Tatum en Naomi Ackie ook Alia Shawkat, Simon Rex, Adria Arjona, Haley Joel Osment, Christian Slater, Kyle MacLachlan en Geena Davis. Dit belooft een krachtige vertolking van de unieke personages in de film en voegt een extra dimensie toe aan het meeslepende verhaal.

Amazon MGM doet het goed en heeft momenteel drie films in de top 10 van de box office: het Oscar-genomineerde 'American Fiction', 'The Beekeeper' met Jason Statham en 'Boys in the Boat'. Met de release van 'Blink Twice' hoopt de studio hun succes te evenaren of zelfs te overtreffen.

22 augustus wordt een spannende dag voor filmliefhebbers: naast de release van 'Blink Twice' brengt Sony ook hun nieuwe geloofsgebaseerde film 'The Forge' uit. Beide films beloven kijkers een boeiende en unieke filmervaring te bieden.

Meer artikelen