Zuid-Koreaanse 'Squid Game'-serie 'The 8 Show' nu te zien op Netflix

RRoos Verhoeven 17 mei 2024 16:06

Na het wereldwijde succes van 'Squid Game', gaat Zuid-Korea voluit voor een nieuwe hit met 'The 8 Show'. Deze spannende en mysterieuze serie is vanaf nu beschikbaar op Netflix.

'The 8 Show': De nieuwe Zuid-Koreaanse sensatie

Zuid-Korea lijkt klaar om de wereld weer te veroveren met een gloednieuwe serie na het immense succes van 'Squid Game'. De nieuwste inzending, 'The 8 Show', is een veelbelovende mysterieuze serie die reeds op Netflix te bekijken is. Net als 'Squid Game', voorspelt 'The 8 Show' een intens en meeslepend plot dat de kijkers aan hun scherm zal kluisteren.

'The 8 Show' speelt zich af in een raadselachtig gebouw dat is verdeeld in acht verschillende verdiepingen. In dit intrigerende verhaal worden acht deelnemers op de proef gesteld terwijl ze hun uithoudingsvermogen testen. De serie belooft een intense strijd waarbij de deelnemers niet alleen tegen de klok, maar ook tegen elkaar vechten, met het potentiële prijzengeld dat elke seconde toeneemt.

Tijd is geld in 'The 8 Show'

Elke speler in 'The 8 Show' wordt geïdentificeerd aan de hand van de verdieping waarop hij zich bevindt. Ze moeten actief strategieën bedenken om in de show te blijven, waarbij meer tijd gelijk staat aan meer geld. De dynamiek van de show neemt echter een chaotische wending wanneer de spelers zich realiseren dat het prijzengeld voor elke speler varieert, wat leidt tot een meedogenloze en grillige competitie.

'The 8 Show': Nu beschikbaar op Netflix

Voor wie klaar is voor een nieuw avontuur: 'The 8 Show' is nu beschikbaar op Netflix.

Afbeelding: 'The 8 Show', TMDB

Meer artikelen