Zweedse rampenfilm 'Avgrunden' zet Netflix-kijkers op scherp

KKees van den Berg 19 februari 2024 17:32

Netflix introduceert deze week 'Avgrunden', een nieuwe Zweedse thriller vol onheilspellende actie. Hoewel de film kritiek ontvangt op het gebrek aan verhaaldiepte, wordt het geprezen om de adembenemende actiescènes.

Nieuwe Zweedse Thriller op Netflix

Vanaf deze week kunnen Netflix-abonnees genieten van 'Avgrunden', een gloednieuwe rampenfilm uit Zweden. De film weet zijn publiek te grijpen met zijn intensiteit en heeft al een behoorlijke buzz gecreëerd. Hoewel de kijkersreacties zeer positief zijn, is er ook enige kritiek op de film.

Hoogtepunt: spannende actiescènes

Critici geven aan dat de scènes die wat diepgang aan het verhaal willen toevoegen, niet helemaal slagen. Daarentegen worden de actiescènes in 'Avgrunden' hoog geprezen. Als het spannend wordt, wordt het echt spannend, zo wordt gezegd. Fans van intense actie zullen zeker genieten van deze film.

Frigga, gespeeld door een nog te benoemen actrice, is de hoofd beveiliging van de grootste ondergrondse mijn ter wereld in Kiruna, Zweden. Ze probeert haar leven in balans te brengen tussen haar gezin, haar nieuwe partner Dabir, en een ex die het verleden niet kan loslaten. Al snel wordt ze geconfronteerd met een grote ramp die haar leven en dat van haar dierbaren bedreigt.

Afbeelding: 'The Abyss', TMDB

Meer artikelen