Angstaanjagende film M3GAN binnenkort op Netflix te zien

KKees van den Berg 20 juni 2024 18:09

De horrorfilm M3GAN, over een angstaanjagende robotpop, wordt volgende maand op Netflix gelanceerd. De film is geschreven en geproduceerd door James Wan, bekend van Saw en The Conjuring.

M3GAN komt naar Netflix

Netflix heeft de exclusieve rechten voor de horrorfilm M3GAN veiliggesteld. De film, die draait om een angstaanjagende robotpop, zal volgende maand op de streamingdienst verschijnen. Deze ontwikkeling onderstreept Netflix's voortdurende inzet voor het leveren van unieke en boeiende content voor haar abonnees.

De film M3GAN volgt het verhaal van Gemma, een werknemer van een speelgoedbedrijf. Gemma bedenkt een angstaanjagende robotpop genaamd M3GAN. Wanneer ze de voogdij over haar nichtje krijgt, die onlangs haar ouders heeft verloren, besluit Gemma dat haar prototype M3GAN haar zou kunnen helpen met deze nieuwe situatie.

James Wan, de bekroonde horrormaker en het brein achter bekende films als Saw, Insidious en The Conjuring, heeft de film M3GAN geschreven en geproduceerd. Wan, bekend om zijn vaardigheid om spanning en angst op te roepen bij zijn publiek, belooft met dit nieuwe project opnieuw een angstaanjagende ervaring te leveren.

M3GAN, de kunstmatig intelligente pop

M3GAN is niet zomaar een gewone pop. Het is een kunstmatig intelligente pop die is geprogrammeerd om de beste vriend en helper te zijn voor ieder kind en de beste bondgenoot voor iedere ouder. Maar zoals de plot van de film laat zien, gaat er iets vreselijk mis met dit idee.

Releasedatum van M3GAN op Netflix

M3GAN zal op 23 juli gelanceerd worden op Netflix.

Meer artikelen