Nederlandse bioscoophit Neem Me Mee' binnenkort te zien op Netflix

RRoos Verhoeven 27 juni 2024 16:20

De veelgeprezen Nederlandse film 'Neem Me Mee' komt binnenkort naar Netflix. Deze komische dramafilm, geregisseerd door Will Koopman, maakte vorig jaar furore in de bioscopen en is nu klaar om het streamingpubliek te veroveren.

Hitfilm 'Neem Me Mee' binnenkort op Netflix

De populaire Nederlandse film 'Neem Me Mee' zal in de nabije toekomst op Netflix verschijnen. Deze film, die vorig jaar de Nederlandse bioscopen in zijn greep had, maakt zich nu op om het streamingpubliek te betoveren. Geregisseerd door Will Koopman, bekend van 'April, May en June', zal de film volgende week al op de streamingdienst te zien zijn.

Onverwachte vriendschap centraal in 'Neem Me Mee'

De film 'Neem Me Mee' vertelt het verhaal van een groep 70-plussers die samen op seniorenreis gaan naar Zuid-Frankrijk. Onder begeleiding van de jonge reisleider Thijs, die de uitdaging van de reis flink heeft onderschat, ontstaat er een onverwachte vriendschap tussen de deelnemers. Ze stappen samen uit hun comfortzone, delen hun geheimen en onzekerheden en steunen elkaar gedurende de reis.

Will Koopman regisseert sterrencast in 'Neem Me Mee'

Will Koopman, die eerder hitfilms als 'Gooische vrouwen', 'All You Need Is Love' en 'Alles op Tafel' maakte, is de regisseur van 'Neem Me Mee'. In deze film spelen tal van bekende Nederlandse acteurs de hoofdrollen, waaronder Jeroen Krabbé, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst, Renée Soutendijk, Helen Kamperveen, Geert de Jong en Minne Koole, bekend van 'Dirty Lines'.

Vanaf 4 juli kunnen Netflix-abonnees genieten van de film 'Neem Me Mee'.

Afbeelding: 'Neem me mee', TMDB

Meer artikelen