Reacties nieuwe romantische komedie op Netflix 'A Family Affair' met Zac Efron en Nicole Kidman

RRoos Verhoeven 29 juni 2024 14:31

De nieuwe Netflix-film 'A Family Affair', met Zac Efron en Nicole Kidman in de hoofdrollen, wordt geprezen om zijn humor ondanks de voorspelbaarheid. Deze film volgt de verwarrende complicaties van liefde, seks en identiteit.

Een vermakelijke film, ondanks clichés

'A Family Affair' is een film die perfect past bij een relaxte avond thuis. De film is niet uitdagend, maar wel erg grappig, vooral door de chemie tussen de hoofdrolspelers. Hoewel de film voorspelbaar is, wordt hij geprezen om zijn humor.

Netflix' A Family Affair is vaak erg grappig, met hilarische chemie tussen King en Efron, voordat het vervalt in voorspelbare clichés uit de derde akte. - M.N. Miller, FandomWire

Ondanks de tekortkomingen weet 'A Family Affair' te overleven door de kracht van zijn humor. De film richt zich op een streamingpubliek dat niet op zoek is naar een uitdagende film, maar naar luchtig entertainment. Dit maakt de film bijzonder geschikt voor Netflix-kijkers die gewoon een leuke avond thuis willen hebben.

Ontmoeting met hilarische gevolgen

Het plot van 'A Family Affair' draait om Zara, die haar baan als persoonlijk assistente van een Hollywood-ster opzegt en daardoor per ongeluk een ontmoeting tussen haar beroemde schrijfster-moeder en de filmster veroorzaakt. Dit leidt tot allerlei hilarische gevolgen.

Afbeelding: 'A Family Affair', TMDB

Meer artikelen