'My Life with the Walter Boys' Seizoen 2: wat we tot nu toe weten

KKees van den Berg 1 juli 2024 17:55

De populaire Netflix-serie 'My Life with the Walter Boys' krijgt een tweede seizoen. Alhoewel de schrijfster van het boek, Ali Novak, aankondigt dat de serie het plot van haar aankomende boek niet zal volgen, blijft de vraag: wat kunnen we verwachten van het nieuwe seizoen?

Tweede seizoen en boekvervolg aangekondigd

Goed nieuws voor alle fans van 'My Life with the Walter Boys'. De serie ontvangt een tweede seizoen. Schrijfster Ali Novak kondigt ook een vervolg aan op haar boek, waarop de serie is gebaseerd. De hamvraag blijft echter of Netflix het plot van dit vervolg zal volgen. Novak neemt deze vraag weg door te benadrukken dat dit niet het geval zal zijn. Toch blijft het spannend om te ontdekken welke richting het tweede seizoen zal inslaan.

Jackie's leven op het platteland

De serie 'My Life with the Walter Boys' focust op het leven van de 15-jarige Jackie Howard. Deze tiener uit Manhattan verliest haar familie in een vreselijk ongeluk. Hierop besluit ze haar luxe leven in New York te verlaten en naar het platteland van Colorado te verhuizen. Hier gaat ze wonen bij haar voogd, Katherine, een vriendin van haar moeder, die samen met haar man George, tien kinderen opvoedt. Ondanks dit chaotische nieuwe leven, blijft Jackie vastberaden om haar droom na te jagen om naar Princeton te gaan.

Vervolgboek in aantocht

De fans kunnen uitkijken naar april 2025, wanneer het vervolgboek 'My Return to the Walter Boys' uitkomt. Het verhaal zet zich voort met Jackie die terugkeert naar de Walter ranch na een zomer in New York. Volgens Novak was de driehoeksverhouding uit het eerste deel slechts het begin. Het vervolg was altijd bedoeld als de 'zullen ze, zullen ze niet' met Cole, nu Jackie voor hem gekozen heeft. Hoewel de serie niet dit plot zal volgen, wacht fans een spannende ontwikkeling in het boek.

Ondanks alle opwinding rondom het aangekondigde tweede seizoen, blijven fans in spanning over de releasedatum. Het is tot op heden nog niet bekend wanneer 'My Life with the Walter Boys' seizoen 2 te zien zal zijn op Netflix.

Afbeelding: 'My Life with the Walter Boys', TMDB

Meer artikelen