Deze verontrustende docuserie is momenteel de populairste serie op Netflix

RRoos Verhoeven 2 juli 2024 12:12

De bloedstollende docuserie 'Worst Roommate Ever' is momenteel een van de meest bekeken series op Netflix. De serie geeft een diepe blik op de nachtmerries die mensen ervaren bij het wonen, variërend van fraude tot moord.

Populairste show op Netflix: 'Worst Roommate Ever'

'Worst Roommate Ever', een docuserie die de rauwe en soms angstaanjagende ervaringen van mensen met hun heftige huisgenoten in beeld brengt, is momenteel een van de meest bekeken series op Netflix (#2). Het tweede seizoen van de serie is op 26 juni uitgebracht, twee jaar na de première van het eerste seizoen.

Vier nieuwe horrorverhalen in seizoen twee

Net zoals in het eerste seizoen, bevat het tweede seizoen van deze true crime-serie vier verschillende verhalen over op het eerste gezicht normale woningsituaties die veranderen in echte horrorverhalen. Elk verhaal wordt in een aflevering van bijna een uur verteld.

De nieuwe Apple TV+ dramedy 'Land of Women' of 'Tierra de mujeres' in het Spaans, met Eva Longoria in de hoofdrol, is een andere serie die momenteel veel aandacht krijgt. De serie volgt een vrouw uit New York City die naar Spanje vlucht met haar moeder en dochter nadat haar man hun familie in zijn financiële wandaden betrekt.

Meer artikelen