John Cena en Awkwafina in actie voor miljarden in trailer 'Jackpot!'

DDavid Meijer 3 juli 2024 14:25

John Cena, Awkwafina en Simu Liu spelen de hoofdrollen in de nieuwe actiekomedie 'Jackpot!' voor Prime Video. In een reeks spannende gebeurtenissen vechten zij om miljarden in deze film waarin het winnen van de loterij een gevaarlijk spel kan worden. De trailer is nu te zien.

Prime Video lanceert nieuwe actiekomedie

John Cena, Awkwafina en Simu Liu brengen ons de actievolle komedie 'Jackpot!'. Deze film wordt geproduceerd door Prime Video en is al binnenkort te zien op de streamingdienst. De eerste trailer van de film biedt ons een spannend voorproefje van wat we kunnen verwachten.

Dodelijke loterij in toekomstig Californië

De film speelt zich af in een toekomstig Californië dat economisch zware tijden doormaakt. Daar is de Grand Lotto opgericht, met een bloedstollende twist: als je de winnaar doodt voordat de zon ondergaat, kun je hun prijs legaal opeisen. Dit huiveringwekkende concept maakt de inzet van de loterij levensgevaarlijk.

Overleven tot zonsondergang voor de jackpot

In dit gevaarlijke spel belandt nieuwkomer Katie, gespeeld door Awkwafina, per ongeluk in het bezit van het winnende lot. Samen met amateur jackpotbeschermer Noel, vertolkt door John Cena, moet ze zien te overleven en haar prijs van miljarden veilig te stellen. Tegelijkertijd moet ze dealen met de ambitieuze Louis Lewis, een rivaal van Noel, gespeeld door Simu Liu, die ook aast op de jackpot.

De bekende regisseur Paul Feig, bekend van populaire films zoals 'Spy', 'Bridesmaids', 'Ghostbusters' en 'The School for Good and Evil', staat aan het roer van 'Jackpot!'. Feig heeft de film in maart 2023 aangekondigd en is zeer enthousiast over het project, dat volgens hem perfect past bij zijn liefde voor actiekomedies en extreme fysieke humor.

Vanaf 15 agustus is de film 'Jackpot!' beschikbaar op Prime Video.

Meer artikelen