Deense Netflix-hit 'Skruk' keert terug met gloednieuw seizoen

RRoos Verhoeven 3 juli 2024 10:25

Na een wachttijd van twee jaar, keert de populaire Deense Netflix-serie 'Skruk' terug met een nieuw seizoen in augustus. De hoofdrolspeler Nana keert terug in een nieuwe rol als moeder, terwijl ze worstelt met haar baan en persoonlijke leven.

Skruk keert terug op Netflix

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het zover: de hitserie 'Skruk' komt terug op Netflix. Na twee jaar wachten kunnen fans zich verheugen op een gloednieuw seizoen van deze Deense serie, dat in augustus zal worden uitgezonden. De eerste beelden van het nieuwe seizoen zijn al vrijgegeven door de streamingdienst.

Nana's worsteling met moederschap

Het personage Nana, een vruchtbaarheidsdokter, keert terug in het nieuwe seizoen, maar nu in een nieuwe rol - als moeder van een twee maanden oude baby. Omdat ze niet kan omgaan met haar zwangerschapsverlof en de verveling die daarmee gepaard gaat, smeekt ze haar oude baas, Helle, om haar baan terug te geven.

Nana's moeder, Lisa LaCour, een excentrieke dans-topzangeres, komt bij haar wonen om op te passen. Dit zorgt voor nog meer chaos in het leven van Nana, want Lisa is geen alledaagse oppas en haar intrek in Nana's kleine appartement zorgt voor de nodige uitdagingen.

https://www.filmvandaag.nl/serie/9419-skruk

In de kliniek waar Nana werkte, heeft Helle een nieuwe dokter aangenomen, de schijnbaar perfecte Hampus. Dit maakt het voor Nana nog moeilijker om haar status en positie in de kliniek terug te winnen.

Nana's oude vlam en vader van haar kind

Alsof het nog niet genoeg was, loopt Nana ook nog eens haar oude vlam Mathias tegen het lijf. Mathias is onwetend van het feit dat hij de vader is van Nana's baby. Dit leidt ertoe dat Nana in de verleiding komt om te liegen, terwijl ze eigenlijk de waarheid zou moeten vertellen.

Releasedatum van Skruk seizoen 2

Het nieuwe seizoen van 'Skruk' zal vanaf 22 augustus te zien zijn op Netflix.

Meer artikelen