Queen of the South verovert nog steeds Netflix: 'Waarom heeft nooit iemand met dat verteld?'

KKees van den Berg 30 juni 2024 17:55

Netflix's misdaadserie, Queen of the South, krijgt lovende reacties van de kijkers, waarbij sommigen het zelfs de beste serie noemen die ze ooit hebben gezien. Dit boeiende verhaal, gebaseerd op het boek 'La Reina del Sur' van Arturo Pérez-Reverte, heeft meerdere seizoenen en eindigde in 2022 met seizoen 5.

Queen of the South blijft populair

Queen of the South, gelanceerd in 2016 en geëindigd in 2022, blijft een favoriet bij Netflix-abonnees. Met haar meeslepende verhaallijn en aangrijpende seizoenen weet de serie zowel nieuwe als bestaande abonnees voor zich te winnen. De lof is opvallend, met kijkers die zich afvragen waarom niemand hen ooit heeft verteld over deze geweldige serie.

Het intense verhaal van Teresa

Het hart van de serie is het boeiende verhaal van Teresa, gespeeld door Alice Braga. Na de moord op haar vriend, die betrokken was bij drugshandel, is Teresa gedwongen om uit Mexico te vluchten. Ze verhuist naar Spanje en zet zich in om de grootste drugssmokkelaar te worden, vastbesloten om de moord op haar geliefde te wreken. Deze verhaallijn draagt bij aan de spanning en het drama van de serie.

https://x.com/Jodelieho/status/1757506149371289816

De serie haalt zijn inspiratie uit het boek 'La Reina del Sur' van Arturo Pérez-Reverte. Het vertelt het intense verhaal van Teresa Mendoza, die tegen haar wil in het hoofd wordt van een Mexicaans drugskartel. De boeiende plot en complexe personages die uit het boek zijn overgenomen, dragen bij aan de diepte en de aantrekkingskracht van de serie.

Afbeelding: 'Queen of the South', TMDB

Meer artikelen