Nieuwe informatie over de Fantastic Four-film: Productie start na Comic Con

KKees van den Berg 28 juni 2024 15:55

Kevin Feige, hoofd van Marvel Studios, heeft nieuwe details onthuld over de aanstaande Fantastic Four-film, die in juli volgend jaar wordt verwacht. De productie start na dit jaar's Comic Con en er zijn aanwijzingen over waar de film zich zal situeren in de Sacred Timeline van het MCU.

Feige onthult plannen voor Fantastic Four

Kevin Feige, het creatieve brein achter Marvel Studios, heeft enkele interessante details onthuld over de aankomende Fantastic Four-film. De film is momenteel gepland voor release in juli van het volgende jaar. Dit is een spannende onthulling voor fans die al lang uitkijken naar de terugkeer van deze iconische superheldengroep.

Productie start na Comic Con

Tijdens de officiële Marvel podcast liet Feige weten dat de productie van de film direct na dit jaar's San Diego Comic Con zal beginnen. Dit is groot nieuws en iets dat fans zeker zal opwinden, want Comic Con is bekend voor zijn grote aankondigingen en verrassingen. De timing suggereert dat we misschien wat grote onthullingen kunnen verwachten tijdens het evenement.

Grote aankondigingen verwacht op Comic Con

Het feit dat Feige benadrukt dat de productie van de film direct na Comic Con zal starten, is een teaser op zich. Dit kan betekenen dat fans enkele grote aankondigingen kunnen verwachten vanuit Hall H van Marvel Studios. Dit is dezelfde locatie waar de Fantastic Four-film voor het eerst werd aangekondigd in 2019, dus de verwachtingen zijn hoog.

Feige bevestigde niet expliciet wanneer de film zich afspeelt, maar hij was er wel snel bij om te benadrukken hoe oplettende fans de weinige vrijgegeven promotie-afbeeldingen hebben geanalyseerd. Dit suggereert dat er wellicht subtiele hints en geheimen verborgen zitten in het promotiemateriaal van de film.

In een Valentijnsdag-afbeelding bijvoorbeeld zie je Ben Grimm een Life-magazine lezen met daarin een afbeelding van wat lijkt op president Lyndon Johnson in het Oval Office. Johnson zat in het Witte Huis van 1963 tot 1969, dus dit suggereert dat de film zich tijdens deze periode afspeelt.

Afbeelding: 'The Fantastic Four', TMDB

Meer artikelen