Heb je deze al gezien? De veelgeprezen actie-spionageserie op Netflix blijft een hit

DDavid Meijer 29 juni 2024 17:55

De recente Netflix-hit, 'The Night Agent', ontvangt lovende recensies van de kijkers. De serie, gebaseerd op het gelijknamige boek en draaiend om een FBI-agent die een politieke samenzwering ontdekt, is zeker een van de toppers van 2023.

Blijvend succes van 'The Night Agent' op Netflix

De serie 'The Night Agent' heeft zich bewezen als een ware hit op Netflix. Het plot van politieke samenzwering heeft de kijkers enorm aangesproken en de serie is de kijkersfavoriet van 2023 gebleken. Met een tweede seizoen in de maak, ziet het ernaar uit dat de enthousiaste respons nog wel even zal aanhouden.

https://www.youtube.com/watch?v=z3paHTyFw10

Boekverfilming van 'The Night Agent' als basis voor de serie

De serie baseert zich op het gelijknamige boek 'The Night Agent', geschreven door Matthew Quirk. Het spannende verhaal volgt een FBI-agent die alles op alles zet om een Russische spion in het Witte Huis te stoppen. Deze intrigerende basis heeft ongetwijfeld bijgedragen aan het succes van de serie.

https://x.com/ErikBooij/status/1774906199185522703

https://x.com/Kevin_Prenger/status/1746567818101793203

De plot van de serie focust op het personage Peter Sutherland, een beginnende FBI-agent die werkt in de ondergrondse van het Witte Huis. Zijn taak, het bedienen van een telefoon die nooit rinkelt, verandert op een nacht volledig wanneer de telefoon plotseling overgaat. Deze gebeurtenis leidt tot een web van intriges dat het publiek zeker zal boeien.

Afbeelding: 'The Night Agent', TMDB

Meer artikelen