'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' binnenkort te streamen

RRoos Verhoeven 29 juni 2024 10:25

De prequelfilm 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes', die afgelopen november in de bioscoop te zien was, zal deze zomer op Prime Video worden uitgebracht. De film gaat over de jonge president Snow en speelt zich af tijdens de 10e Hongerspelen.

Release van prequelfilm op Prime Video

De nieuwste aanwinst in het universum van The Hunger Games, 'The Ballad of Songbirds and Snakes', maakt zich klaar om zijn debuut te maken op Prime Video. Na een succesvolle bioscooprelease vorig jaar november, kunnen fans van de franchise zich verheugen op de komst van de film deze zomer. Deze speelt zich af voorafgaand aan de gebeurtenissen van de originele trilogie en vertelt het verhaal van de jonge president Snow.

Het verhaal van de jonge president Snow

In deze prequelfilm krijgen we een blik op de 10e Hongerspelen, een gruwelijk evenement dat centraal staat in de The Hunger Games-franchise. De 18-jarige Coriolanus Snow krijgt de kans om te dienen als mentor, een geweldige carrièrekans. Hij wordt gekoppeld aan Lucy Gray uit district 12, een meisje met een geweldige zangstem. Maar heeft Snow het in zich om met haar de Hongerspelen te winnen en hen beiden te redden? Of heeft hij andere plannen?

Net als zijn voorgangers is 'The Ballad of Songbirds and Snakes' gebaseerd op de roman van Suzanne Collins. De regie is opnieuw in handen van Francis Lawrence, die ook de vorige films van de serie regisseerde. Met een sterke cast, waaronder Tom Blyth, Rachel Zegler, Peter Dinklage, Viola Davis en Hunter Schafer, belooft deze film net zo meeslepend te zijn als zijn voorgangers.

Releasedatum vastgesteld op 16 juli

We noteren 16 juli in onze agenda, want dan is 'The Ballad of Songbirds and Snakes' te zien op Prime Video.

Afbeelding: 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes', TMDB

Meer artikelen