Thriller 'Nocturnal Animals' verovert Netflix

KKees van den Berg 15 juni 2024 10:11

De bekroonde thriller 'Nocturnal Animals', met Jake Gyllenhaal in de hoofdrol, maakt een opmerkelijke comeback op Netflix. De film, die voor het eerst verscheen in 2016, is weer volop in de belangstelling en klimt op in de Netflix top 10.

Comeback van 'Nocturnal Animals' op Netflix

Wie 'Nocturnal Animals' nog niet gezien heeft, krijgt nu een nieuwe kans. De Oscargenomineerde thriller uit 2016 is terug op Netflix en geniet van een hernieuwde populariteit. Velen kijken de film opnieuw en prijzen de uitmuntende prestaties. Als je de film destijds gemist hebt, is dit het perfecte moment om 'm te ontdekken.

Het onbevredigend leven van Susan Morrow

Amy Adams speelt Susan Morrow, een kunsthandelaar uit Los Angeles. Ze leidt een luxe leven met haar man Hutton Morrow, gespeeld door Armie Hammer, maar is niet volledig tevreden. Het verhaal ontvouwt zich wanneer Susan een geheimzinnig pakket ontvangt tijdens de zakenreis van haar man.

https://x.com/SeeSharp78/status/1705618351760740499

De plot van de film verdiept zich wanneer Susan een mysterieus pakket ontvangt, een boek getiteld 'Nocturnal Animals', geschreven door haar ex-man, gespeeld door Jake Gyllenhaal. Het boek, dat ze alleen begint te lezen, speelt een cruciale rol in het ontrafelen van het verhaal en de relaties tussen de personages.

Afbeelding: 'Nocturnal Animals', TMDB

Meer artikelen