Gebruiksvoorwaarden

Laatst bijgewerkt: 23 september 2023

1. Inleiding

Welkom bij Goddeau, eigendom van Today Media B.V. Deze gebruiksvoorwaarden ("Voorwaarden") zijn van toepassing op jouw toegang tot en gebruik van de website https://goddeau.com en alle gerelateerde inhoud, diensten en producten die beschikbaar zijn via de website (gezamenlijk de "Service"). Door de Service te gebruiken, ga je akkoord met deze Voorwaarden.

2. Intellectueel Eigendom

Alle inhoud op de Service, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo's, iconen, ontwerpen, foto's, video's en ander materiaal, is eigendom van Today media B.V. of wordt met toestemming gebruikt en is beschermd onder auteursrecht, merkenrecht en andere intellectuele eigendomsrechten.

3. Gebruiksrecht

Je wordt een beperkt, niet-exclusief, herroepbaar recht verleend om de Service te gebruiken voor je persoonlijke, niet-commerciële gebruik. Dit recht is onderhevig aan jouw naleving van deze Voorwaarden.

4. Gebruikersgedrag

Je stemt ermee in om geen inhoud van de Service te kopiëren, wijzigen, distribueren, verkopen of verhuren. Je zult je onthouden van het gebruik van de Service voor onwettige doeleinden, inbreuk op rechten van derden, of gedrag dat schadelijk kan zijn voor anderen.

5. Privacybeleid

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Lees ons Privacybeleid, dat uitlegt hoe wij jouw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen.

6. Wijzigingen in de Service en Voorwaarden

Today Media B.V. behoudt zich het recht voor om de Service en deze Voorwaarden te allen tijde te wijzigen of te beëindigen, naar eigen goeddunken. Jouw voortgezet gebruik van de Service na dergelijke wijzigingen vormt jouw aanvaarding van de nieuwe Voorwaarden.

7. Aansprakelijkheidsbeperking

Today Media B.V. is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, speciale, gevolgschade of schade van welke aard dan ook in verband met jouw gebruik van de Service.

8. Toepasselijk Recht

Deze Voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd volgens de wetten van Nederland, zonder rekening te houden met conflicten van wetsbepalingen.

9. Contact

Als je vragen hebt over deze Voorwaarden, neem dan contact met ons op.

Door gebruik te maken van Goddeau, erken je dat je deze Voorwaarden hebt gelezen, begrepen en ermee akkoord gaat eraan gebonden te zijn.