Anthony Michael Hall pleit voor remake van 'The Breakfast Club'

DDavid Meijer 24 juni 2024 14:25

Anthony Michael Hall, bekend van zijn rol in de klassieke 80's film 'The Breakfast Club', doet een oproep om de film na bijna 40 jaar te vernieuwen, ondanks tegenstand van de fans.

Remake van 'The Breakfast Club' voorgesteld

Anthony Michael Hall, bekend om zijn rol als Brian Johnson in de iconische coming-of-age film 'The Breakfast Club' uit 1985, heeft het idee geopperd om de film opnieuw te maken. Hoewel dit voorstel wellicht niet goed ontvangen wordt door de diehard fans van de film, is Hall van mening dat de film, na bijna 40 jaar, klaar zou kunnen zijn voor een moderne update.

Hall benadrukte het belang van de anti-pestboodschap in 'The Breakfast Club' en gelooft dat dit een van de redenen is waarom de film opnieuw gemaakt zou moeten worden. Volgens hem zijn de thema's en onderwerpen die in de film aan bod komen nog steeds relevant en belangrijk. Echter, veel fans zijn het hier niet mee eens en geloven dat het origineel nog steeds prima is zoals het is.

Stereotypen en social media in de moderne klas

Een van de redenen waarom Hall pleit voor een remake is het feit dat de stereotypen die in 'The Breakfast Club' worden getoond, nog steeds aanwezig zijn in de huidige klaslokalen. Bovendien suggereert hij dat de invloed van social media op tieners, een onderwerp dat in de originele film niet aan bod kwam, in de moderne versie kan worden geïntegreerd.

Afbeelding: 'The Breakfast Club', TMDB

Meer artikelen