Daniel Radcliffe wellustig over nieuwe 'Harry Potter'-serie: 'Ze moeten met een schone lei beginnen'.

KKees van den Berg 23 mei 2024 14:08

Harry Potter-ster Daniel Radcliffe juicht het toe dat de aankomende Harry Potter-serie zich distantieert van de originele filmreeks. Hij benadrukt dat de serie een frisse start moet maken en wenst het team achter de serie succes.

'Schone lei' voor nieuwe Harry Potter-serie

Daniel Radcliffe, wereldberoemd om zijn vertolking van Harry Potter, heeft in een recent interview zijn goedkeuring gegeven aan de beslissing om de aankomende Harry Potter-serie te distantiëren van de originele filmreeks. Hij benadrukt het belang van een frisse start voor de serie en prijst de makers voor het nemen van deze stap.

Radcliffe niet geïnteresseerd in terugkeer

Ondanks de immense populariteit van zijn personage, heeft Radcliffe al meerdere keren aangegeven geen interesse te hebben om weer in de huid van Harry Potter te stappen voor de nieuwe serie. Hij laat weten tevreden te zijn met het kijken naar de serie als een gewone kijker, net als iedereen.

Radcliffe wenst team achter serie succes

Radcliffe onderstreept nogmaals het belang van onafhankelijkheid van de originele filmreeks voor de nieuwe serie. Hij betuigt zijn steun aan het creatieve team achter de serie en wenst hen het allerbeste voor de toekomstige projecten.

Hoewel er nog weinig details bekend zijn over de nieuwe serie, heeft HBO Max al aangegeven dat het eerste seizoen een tijdsbestek van tien jaar zal beslaan. De verwachte première datum is in 2026. Fans zullen dus nog even geduld moeten hebben voordat ze kunnen genieten van deze nieuwe kijk op het geliefde Harry Potter-universum.

Afbeelding: 'Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2', TMDB

Meer artikelen