Nieuwe wraakactiefilm van Netflix stijgt direct naar de top

RRoos Verhoeven 24 juni 2024 11:12

De nieuwste actieflick van Netflix, 'Trigger Warning', heeft ondanks gemengde recensies de top van de ranglijst bereikt. Met Jessica Alba in de hoofdrol en Mouly Surya achter de camera, biedt de film volop actie en drama.

'Trigger Warning' behaalt toppositie

Netflix heeft weer een hit te pakken met 'Trigger Warning', een actierijke wraakfilm die direct de top 10 lijst van films heeft bereikt. Jessica Alba, bekend om haar veelzijdige rollen in Hollywood, speelt de hoofdrol in de film. De film, die ook beschreven wordt als een Hollywoodfilm, is geregisseerd door Mouly Surya. Naast Alba spelen ook Mark Webber, Anthony Michael Hall en Alejandro De Hoyos belangrijke rollen in de film.

Gemengde recensies

Ondanks de topnotering is 'Trigger Warning' niet zo warm ontvangen door critici en publiek. De film heeft na 22 recensies slechts een score van 23 procent op de Tomatometer. De publieksscore is zelfs nog lager en blijft steken op 18 procent. Deze magere ontvangst is helaas iets wat we vaker zien bij Netflix Originals. Echter, ondanks de gemengde recensies, is het een entertainend actie-melodrama, volgens Dennis Harvey van Variety.

'Trigger Warning' heeft een intrigerend plot dat de aandacht van de kijkers vasthoudt. Het verhaal draait om een Special Forces-commando - gespeeld door Alba - die een gevaarlijke samenzwering ontdekt wanneer ze terugkeert naar haar geboorteplaats. Ze is op zoek naar antwoorden over de dood van haar geliefde vader. De film is nu beschikbaar op Netflix voor degenen die geïnteresseerd zijn in een spannend actie-avontuur.

Afbeelding: 'Trigger Warning', TMDB

Meer artikelen