Jessica Alba heeft de hoofdrol in de aankomende Netflix-thriller 'Trigger Warning'

KKees van den Berg 22 mei 2024 18:13

Jessica Alba speelt de hoofdrol in de nieuwe Netflix-thriller 'Trigger Warning'. De actrice speelt een Special Forces-commando die terugkeert naar haar geboorteplaats na het tragische nieuws van het overlijden van haar vader.

Jessica Alba schittert in 'Trigger Warning'

Netflix komt met een spannende nieuwe aankondiging: 'Trigger Warning', een gloednieuwe thriller met Jessica Alba in de hoofdrol. Alba, bekend van haar rol in 'Fantastic Four', is te zien als een Special Forces commando in deze veelbelovende film. De eerste trailer van de film is nu al te bekijken, wat de verwachtingen alleen maar hoger maakt.

Parker, een vrouw op een missie

In de film wordt Alba's personage, Parker, teruggeroepen naar haar geboorteplaats na het tragische nieuws van haar vader's plotselinge dood. Ze erft de familiebar en begint vragen te stellen over wat er werkelijk met haar vader is gebeurd. Parker maakt opnieuw contact met haar ex-vriend Jesse, zijn broer Elvis, en hun invloedrijke vader, Senator Swann, terwijl ze de mysteries rond haar vader's dood probeert te ontrafelen.

Gevaarlijke zoektocht naar de waarheid

Parker's zoektocht naar de waarheid is niet zonder gevaar. Ze raakt al snel in conflict met een gewelddadige bende die in haar stad opereert. Ze weet niet zeker wie ze kan vertrouwen, maar Parker toont dat er niet met haar te sollen valt terwijl ze de waarheid zoekt en probeert recht te zetten wat er in Swann County is misgegaan. Met de hulp van haar geheime ops-partner en hacker, Spider, en de lokale dealer Mike, is ze vastbesloten om de waarheid boven tafel te krijgen.

Je hoeft niet lang te wachten op het zien van 'Trigger Warning'. De film staat gepland voor release op Netflix op 21 juni.

Afbeelding: 'Trigger Warning', TMDB

Meer artikelen