Mila Kunis schittert op Netflix als drugsverslaafde in 'Four Good Days'

DDavid Meijer 16 juni 2024 14:12

Het aangrijpende drama 'Four Good Days', waarin Mila Kunis een drugsverslaafde speelt die worstelt met haar verslaving en relatie met haar moeder, is nu te zien op Netflix. De film ontving lovende kritieken en een Oscarnominatie voor de muzikale bijdrage.

Mila Kunis in ontroerende rol op Netflix

In 'Four Good Days' neemt Mila Kunis de rol op zich van Molly, een vrouw die worstelt met haar heroïneverslaving. Het verhaal volgt haar reis naar beterschap, die vol zit met obstakels en uitdagingen. Deze emotioneel beladen film is vanaf vandaag beschikbaar op Netflix, voor iedereen die geïnteresseerd is in een aangrijpend verhaal over verslaving en herstel.

Tien jaar van verslaving en vervreemding

Molly, een heroïneverslaafde, zoekt hulp bij haar moeder Deb, die zelf worstelt met liefdesverdriet. Hun relatie is al broos door tien jaar van vervreemding, drugsgebruik en verslaving. Dit heeft geleid tot een complexe en pijnlijke dynamiek tussen moeder en dochter, waarin hoop en wanhoop hand in hand gaan.

https://x.com/gypsyyprincess_/status/1800406274879971570

'Four Good Days' heeft niet alleen aandacht getrokken door de sterke prestaties van Mila Kunis, maar ook door de muziek. De film werd in 2022 genomineerd voor een Oscar voor de muzikale bijdrage van Diane Warren. Dit is een duidelijke erkenning van de emotionele diepte en de kwaliteit van de film.

Four Good Days nu beschikbaar op Netflix

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een emotioneel geladen verhaal over verslaving en herstel, 'Four Good Days' is nu beschikbaar op Netflix. De film biedt een diepgaande blik op de strijd tegen verslaving, en de complexe dynamiek van de moeder-dochterrelatie.

Afbeelding: 'Four Good Days', TMDB

Meer artikelen