Hoes nieuwe single Jebroer is écht kunstwerk

ByPeter De Smedt

10 juli 2024

Jebroer, de man die wereldberoemd werd met ‘Banaan’, ‘Kind van de Duivel’ en ‘Engeltje’, is nog steeds meer dan relevant bij de jeugd, maar ook bij een brede basis die zijn muziek massaal streamen en delen. Voor zijn nieuwste single ‘Ijscoman’ strikte de populaire Jebroer niemand minder dan dj en producer Bassbrain. Terwijl Jebroer volop toeslaat op de Europese podia met een bomvolle zomertour, knalt hij ook nog eens door de speakers en op de podia met het overheerlijke ‘Ijscoman’, een geweldige dancetrack om duimen en vingers van af te likken!

“Ik ben blij dat ik Bassbrain leerde kennen. Het is oprecht een goeie kerel, met heel veel talent. ‘Ijscoman’ is trouwens onderdeel van mijn ambitieuze ‘Circus Mayhem’-project dat zijn climax bereikt tijdens een groots event op een nader te noemen locatie”, zegt Jebroer. Naast zijn drukke zomertour in hotspots zoals de Costa del Sol, Lloret de Mar, Palma de Mallorca en Sunny Beach, is Jebroer deze zomer te zien op grote festivals.

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is eindredacteur van Goddeau.com en al meer dan 25 jaar actief op het wereldwijde web. Zonder enige opleiding begon hij in 1998 met een eerste website, ondertussen zijn er meerdere websites die elke maand miljoenen bezoekers aantrekken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *