Monique Smit stelt jarig zoontje voor

ByPeter De Smedt

11 juli 2024
Foto: Showcomm.be

Wat deed jij vandaag vijf jaar geleden? Monique Smit was toen aan het bevallen van haar tweede kind. En dus is vandaag de ‘kleine’ Luca jarig. Feest, taart, slingers, …. het hoort er allemaal bij!

“Onze lieve Luca 5 jaar!”, schrijft Monique donderdag op haar sociale media bij een leuke foto van haar en haar zoontje in het zwembad.

“Een hand vol, je keek al weken uit naar deze dag. Jouw dag! Onze vrolijke, gezellige, lieve, gevoelige maar ook super ondeugende Loets die iédereen om zijn vingers windt en overal waar hij komt mensen met een lach achterlaat”, lacht Monique.

De mama van Luca is gul met de complimenten, het is duidelijk dat zij trots is op haar jarige zoon. “Een entertainer in de dop! Zoals je ziet hebben we weer genoten van je dit jaar, en wat doe je het goed als grote broer en op school! We zijn trots op je liefste vriendje”, besluit Monique Smit.


ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is eindredacteur van Goddeau.com en al meer dan 25 jaar actief op het wereldwijde web. Zonder enige opleiding begon hij in 1998 met een eerste website, ondertussen zijn er meerdere websites die elke maand miljoenen bezoekers aantrekken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *