'Costa!! de serie': gloednieuwe Nederlandse Netflix-original nu te streamen

DDavid Meijer 2 mei 2024 11:20

Netflix verrast ons weer met een gloednieuw avontuur van Nederlandse makelij: Costa!! de serie. Deze opvolger van de geliefde filmreeks is vanaf vandaag te streamen. Ga jij kijken?

Costa!! de serie gelanceerd op Netflix

Netflix trakteert ons vandaag op Costa!! de serie, een voortzetting van de populaire, gelijknamige filmreeks. Deze gloednieuwe Nederlandse Original-serie belooft een spannend avontuur te worden, vol humor en zonovergoten Spaanse kustlandschappen. Het belooft een ware traktatie te worden voor fans van de originele reeks en nieuwe kijkers.

Diverse cast in de terugkeer van Club Costa

De langverwachte terugkeer van Club Costa is een feit en ze maken hun comeback met een hechte, diverse cast. Deze groep van acht unieke personages vormt samen de Costa-familie en belooft ons geen saaie dag aan de Spaanse kust. Liefde, muziek, dans en prachtige mensen zijn de belangrijke elementen in deze zonovergoten serie vol humor.

We zien in deze serie een hele reeks nieuwe gezichten. Joep Paddenburg neemt de rol van Duuk op zich, terwijl Bo Maerten en Florence Vos Weeda, bekend van Fuck de Liefde en Ares, de rollen van Costa- en Bonza-medewerkers Mila en June vertolken. Hamza Othman, bekend van H3L, speelt Fatih en Jatou Sumbunu voegt zich bij de Costa-cast als Zoë.

Meer artikelen