Adam Sandler werkt aan 'Happy Gilmore 2', onthult acteur Christopher McDonald

KKees van den Berg 24 maart 2024 13:57

Volgens acteur Christopher McDonald, bekend van zijn rol als Shooter McGavin in de originele film 'Happy Gilmore', is Adam Sandler betrokken bij de productie van een vervolg op deze populaire sportcomedy. De eerste versie van het script voor 'Happy Gilmore 2' is al in handen van Sandler, onthulde McDonald recentelijk.

Sequel 'Happy Gilmore' in de maak

De vervolgfilm op de komische sportfilm 'Happy Gilmore' uit 1996 is volgens Christopher McDonald, die in de originele film de rol van Happy's aartsvijand Shooter McGavin speelde, in de maak. Adam Sandler, die de hoofdrol speelde in de eerste film, is naar verluidt betrokken bij dit project. McDonald onthulde dit nieuws tijdens een interview op de radiozender 92.3 The Fan in Cleveland.

Het verhaal van 'Happy Gilmore'

'Happy Gilmore' vertelt het verhaal van een professionele ijshockeyspeler, gespeeld door Adam Sandler, die een onwaarschijnlijke golfheld wordt. Onder druk om genoeg geld te verzamelen om het huis van zijn oma te redden, ontdekt Happy zijn passie voor golf en neemt hij deel aan een toernooi. Tijdens het toernooi krijgt hij te maken met de arrogante golfer Shooter McGavin, gespeeld door Christopher McDonald, die zich bedreigd voelt door Happy's succes.

'Happy Gilmore 2': wat weten we tot nu toe?

Hoewel de eerste versie van het script voor 'Happy Gilmore 2' al in handen lijkt te zijn van Adam Sandler, is er nog geen officiële aankondiging van het project gemaakt door een filmstudio. Volgens berichten in de media, met name Deadline, zal de film waarschijnlijk worden geproduceerd voor Netflix, waar Sandler al langere tijd een contract mee heeft. Een exacte releasedatum is echter nog niet bekend.

Meer artikelen