Alles over 'A Gentleman in Moscow' met Ewan McGregor op SkyShowtime

KKees van den Berg 31 maart 2024 09:29

De miniserie 'A Gentleman in Moscow', met Ewan McGregor in de hoofdrol als verbannen Russische graaf, komt binnenkort naar SkyShowtime. In deze serie wordt het tumultueuze leven van Graaf Alexander Rostov binnen de muren van Hotel Metropol uitgebeeld.

McGregor neemt hoofdrol op zich

De verwachting stijgt voor de nieuwe Showtime-serie 'A Gentleman in Moscow', die volgende maand op SkyShowtime zal verschijnen. De serie, ontwikkeld door Ben Vanstone, heeft acteur Ewan McGregor in de hoofdrol als Graaf Alexander Rostov. Rostov, een voormalige edelman, wordt verbannen naar een zolderkamer in Hotel Metropol na de Russische Revolutie.

In 'A Gentleman in Moscow' volgen we het levensverhaal van Alexander Rostov. Ondanks zijn beperkte vrijheid binnen het hotel ontdekt Rostov een nieuwe wereld van emotionele ontdekkingen. Hij bouwt een nieuw leven op, waarin hij de ware waarde van vriendschap, familie en liefde leert kennen. Dit verhaal biedt een interessante kijk op hoe iemands omstandigheden kunnen leiden tot onverwachte ontdekkingen en groei.

Sterrencast in 'A Gentleman in Moscow'

'A Gentleman in Moscow' is gebaseerd op de bestseller van de Amerikaanse auteur Amor Towles. De miniserie heeft een sterke cast met onder andere Mary Elizabeth Winstead, die de rol van actrice Anna Urbanova op zich neemt. Alexa Goodall speelt Nina, de jonge vriendin van Alexander, terwijl Johnny Harris en Fehinti Balogun respectievelijk de rollen van geheime politieagent Osip en Alexanders beste universiteitsvriend Mishka vertolken.

Releasedatum 'A Gentleman in Moscow'

De premièredatum van 'A Gentleman in Moscow' is vastgesteld op 29 maart in de Verenigde Staten, waar de serie op Showtime te zien zal zijn. Voor de Nederlandse fans is het nog even wachten, want de serie wordt hier op 18 april aan het SkyShowtime-programma toegevoegd.

Afbeelding: 'A Gentleman in Moscow', TMDB

Meer artikelen