Bloedstollende horrorfilm 'Immaculate' met Sydney Sweeney deze week in de bioscoop

RRoos Verhoeven 2 april 2024 13:29

Horrorliefhebbers kunnen zich verheugen op de nieuwe film 'Immaculate' met Euphoria-ster Sydney Sweeney. Deze bloedstollende horrorfilm is vanaf deze week te zien in de bioscoop.

Sydney Sweeney schittert in 'Immaculate'

Sydney Sweeney, bekend van de hitserie Euphoria, neemt de hoofdrol op zich in de nieuwe horrorthriller 'Immaculate'. In de film speelt ze een vrome vrouw die haar intrek neemt in een spookachtig Italiaans klooster. De buitenkant van het klooster mag dan pittoresk zijn, maar de binnenkant herbergt een duister geheim. Sweeney's personage Cecilia zal het hier zwaar te verduren krijgen en te maken krijgen met een mysterieuze zwangerschap.

'Immaculate' is geregisseerd door Michael Mohan, die eerder al met Sydney Sweeney samenwerkte voor de film 'The Voyeurs'. Naast Sweeney zijn er ook rollen weggelegd voor Álvaro Morte, Dora Romano, Giorgio Colangeli, Simona Tabasco, Benedetta Porcaroli en Giampiero Judica. Een sterrencast die deze bloederige film tot een absoluut succes kan maken.

'Immaculate' te zien in de bioscoop

'Immaculate' draait vanaf donderdag 4 april in de bioscoop. Dit is de perfecte kans voor liefhebbers van het genre om Sydney Sweeney in actie te zien in deze bloedstollende horrorfilm. Zorg ervoor dat je je tickets zo snel mogelijk bemachtigt, want dit wil je niet missen.

Afbeelding: 'Immaculate', TMDB

Meer artikelen