Castingsbedrijf verlaat 'Tulsa King' na beschuldigingen tegen Sylvester Stallone

KKees van den Berg 9 april 2024 18:16

Er is tumult bij de serie Tulsa King. Het castingsbedrijf dat de figuranten regelt, stapt op na beschuldigingen van ongepast gedrag door hoofdrolspeler Sylvester Stallone. Hij zou figuranten hebben beledigd en een onaangename sfeer hebben gecreëerd.

Sylvester Stallone onder vuur voor beledigingen

Sylvester Stallone, hoofdrolspeler van de serie 'Tulsa King', wordt door meerdere figuranten beschuldigd van ongepast gedrag. Ze beweren dat hij hen onder andere heeft uitgescholden voor 'lelijk', een 'bak varkensvet' en een 'dikke vent met wandelstok'. Deze beledigingen hadden een diepgaande impact op de figuranten, waarbij een van hen aangaf dat het 'zijn ziel pijn deed' om zichzelf zo te horen beschrijven.

'Giftige set' leidt tot vertrek castingsbedrijf

Als reactie op de beschuldigingen tegen Sylvester Stallone heeft castingbedrijf Rose Locke Casting besloten de samenwerking met 'Tulsa King' te beëindigen. In een verklaring op Facebook noemden ze de set van de serie 'giftig'. Het castingbedrijf rondt deze week nog af, maar neemt daarna afscheid van 'Tulsa King'. Ze hebben figuranten aangespoord om contact met hen op te nemen als ze ook deze giftige set-ervaringen hebben gehad.

Hoewel de beschuldigingen tegen Sylvester Stallone breed zijn uitgemeten, heeft noch de acteur, noch het productieteam van 'Tulsa King' publiekelijk gereageerd op de aantijgingen. Een bron dicht bij de serie heeft echter aangegeven dat de makers recentelijk op de hoogte zijn gebracht van de berichten op sociale media en de situatie onderzoeken. Ondertussen gaat de productie van het tweede seizoen van 'Tulsa King' gewoon door.

Meer artikelen